Δράσεις Πλησίον Street Work

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση

Αθήνα 3 Δεκ. 2008 ώρα 14 μ.μ.

Με ικανοποίηση είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και πάλι με τον πρόεδρο του ιδρύματος αστέγων του Δήμου Αθηναίων αντιδήμαρχο κ. Λευτέρη Σκιαδά στο γραφείο του στο οδό Σοφοκλέους. Χθες το βράδυ γύρω στις 9.30 μ.μ. του τηλεφωνήσαμε για μια συγκεκριμένη κυρία από τη Γαλλία και η ανταπόκριση του ήταν άμεση πως να χειριστούμε την υπόθεση. Την πήγαμε για ένα βράδυ στο ξενοδοχείο και την κατευθύναμε το πρωί στη κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.

http://s.enet.gr/resources/2010-03/44-45a-thumb-large.jpg
Το έργο που εκπληρώνει το ίδρυμα είναι πράγματι σπουδαίο και η προσωπική ανάμειξη του προέδρου του εντυπωσιακή. Μας ενημέρωσε για τους κινδύνους και τις παγίδες που υπάρχουν , και μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις. Σε λίγες μέρες μας ενημέρωσε ανοίγει και το κοινωνικό φαρμακείο στη καρδιά της πόλης που θα λειτουργεί όπως το κοινωνικό παντοπωλείο.

Μας σύστησε στους συνεργάτες του και χαρήκαμε γιατί μέσα στη απρόσωπη κοινωνία μας υπάρχουν φορείς και πρόσωπα που ενδιαφέρονται για το πλησίον μας

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.