Δράσεις Πλησίον Street Work

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ!!!

_1_~1Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας προσφέρατε για τις φυλακές Ελεώνα Θηβών. Για τα «φυλακισμένα» αγγελούδια ηλικίας έως τεσσάρων ετών και τις μητέρες τους στο κατάστημα κράτησης Ελεώνα Θηβών.
Τo διαδικτυακό φαρμακείο “Ο φαρμακοποιός μου.gr“, τους εκδοτικούς οίκους Ψυχογιός, Αγκυρα, Κονιδάρης,  τo κατάστημα παιχνιδιών “το Σπίτι της Χαράς“, τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα (ΕΚΓ) για την πρόθυμη υποστήριξη τους.

Τους εργαζόμενους αυτούς, που πλήρωσαν από τις τσέπες τους τα είδη της εταιρίας τους, για να καλύψουν βασικές ανάγκες των μικρών παιδιών και των μητέρων τους . ( Μας συγκίνησε ιδαίτερα η πράξη σας !!!! )

Ολους τους απλούς χριστιανούς και τις εκκλησίες που αθόρυβα μας στήριξαν και θυμίζουν εμπράκτως την διδασκαλία του Ιησού Χριστού χωρίς λόγια. Πολλούς δεν τους ξέρουμε αλλά πρόσφεραν δείχνοντας αλληλεγγύη και αγάπη.

Για όσους μέσω emails κοινοποίησηαν τη συγκεκριμένη δράση μας και μας στήριξαν.

Τον κ. Γιάννη για την συγκέντρωση μεγάλης βοήθειας σε ρουχισμό και παιδικά παιχνίδια.
Tην γιαγιά κ. Ρένα.
Την γιαγιά κ. Χαρίκλεια.
Tον κ. Κώστα για τις σακούλες με είδη για παιδιά που έφερε.kardia_paidiou600_185064_4Y162S
Τον νεαρό Γιώργο για τα comics που μας πρόσφερε.
Τον καλό μου συνάδελφο Στρατή και την σύζυγο του για την συχνή υποστήριξη τους οταν έχουμε ανάγκη και ειδικά τώρα για τις πάνες κλπ.
Την κ. Νεκταρία και τους συναδέλφους της για την εγρήγορση και την άμεση βοήθεια που έστειλαν σε παιχνίδια πάνες και ρούχα.
Τον καλό μου φίλο Φώτη για την άμεση κινητοποίηση του, να βρούμε βιβλία.
Τον κ. Γρηγόρη για τα υπέροχα παιχνίδα, τις μπάλες, τις ρακέτες που πρόσφερε (όλα καινούργια ) και την διάθεση του να μας υποστηρίζει όποτε υπάρχει ανάγκη. ( Τα παιχνίδια αυτά προορίζονται για εφήβους και για την επόμενη δράση μας )

Τους υπέροχους εθελοντές μας (τόσο διαφορετικοί άνθρωποι !!! ) που έτρεξαν τηλεφωνησαν πακετάρισαν ίδρωσαν έκαναν δρομολόγια  και τελικά χόρεψαν έπαιξαν γέλασαν έκαναν κουκλοθέατρο , ζωγράφισαν, φούσκωσαν μπαλόνια, λερώθηκαν, ξάπλωσαν κάτω για να παίξουν με τα μικρά αγγελούδια , σκιτσάρισαν τις φατσούλες και τόσα τόσα άλλα…

Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στη διεύθυνση των φυλακών και στην κοινωνική λειτουργό κ. Πολυτάρχου για την υποδοχή της, ενώ έμεινε όλες τις ώρες μαζί μας και μας συμπαραστάθηκε με όλη της καρδιά.

Comments are closed.