Δράσεις Πλησίον Street Work

Ευχαριστίες.

Ο ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ...

Σύνταγμα. H εξαιρετική φωτό του Αγγελου Μπαράι ενώ έχουμε τελειώσει τη διανομή φαγητού και σοκολάτας σε μια βροχερή νύχτα. Το φορτηγάκι μας με το λογότυπο μας….

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους πάλεψαν με τις αντοχές τους όλες αυτές τις μέρες και κάθε βράδυ για ώρες στάθηκαν δίπλα σε αυτούς τους πληγωμένους ανθρώπους.
—————————————————–
Παράλληλα να εκφράσουμε και την ευγνωμοσύνη μας σε όσους μας πρόσφεραν ρουχισμό φαγητό ψωμί και κουβέρτες και προσφέρθηκαν σε αυτούς τους ανθρώπους. Πολλοί εξ αυτών μας λόγω της καθημερινής μας παρουσίας μας θεώρησαν ως υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων και μας εξέφραζαν την ευγνωμοσύνη τους. Δεν υπήρχε λόγος και χρόνος εξήγησης. Ούτως ή άλλως ως εθελοντές και κάτοικοι αυτής της πόλης προσφέραμε το ελάχιστο που μπορέσαμε.
—————————————————–
Αξιέπαινη επίσης η προσφορά απλών συμπολιτών μας που τους είδαμε να φέρνουν εκεί επιτόπου φαγητό και ρουχισμό.
—————————————————–
Σήμερα το πρωί η θέση των Σύριων προσφύγων ήταν άδεια και πολλοί αστυνομικοί βρίσκονταν σε όλη τη πλατεία, Πολλές σκέψεις μας απασχολούν καθως παρακολουθούσαμε με προσοχή τις ανακοινώσεις της πολιτικής ηγεσίας, του Δημάρχου Αθηναίων, και εκπροσώπων των Σύριων προσφύγων. Η χθεσινή διαφαινόμενη τραγωδία με τον πολύ αγαπητό σε εμάς 15χρονο προσφυγόπουλο ευτυχώς απεφεύχθη και ελπίζουμε να δοθεί λύση και να μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να στήσουν πάλι το σπιτικό τους…
—————————————————–
http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/195971/oloklhromeno-shedio-filoxenias-gia-toys-syrioys.html

Comments are closed.