Δράσεις Πλησίον Street Work

Ευχαριστήρια επιστολή από το κατάστημα κράτησης γυναικών Ελεώνα.

e8nosimoΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΑΣ

Τ. Δ/νση: Ελεώνας Θήβας Τ.Κ: 32200
Δ/vση Web:http://www.kkgeth.blogspot.com
e- mail: kkgeth@gmail.com
Πληροφ.: Μ. Πολυτάρχου

Τηλ.: 22620- 73029
FAX : 22620-71494

 

Ελεώνας: 28-01-2015
Αριθ. Πρωτ: 1672

ΠΡΟΣ
Φιλανθρωπικό Σωματείο
“Ο ΠΛΗΣΙΟΝ”

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή

Σας στέλνουμε την αριθμ. 16/28-01-2015, ευχαριστήρια επιστολή της Κοινωνικής Λειτουργού του Καταστήματός μας Πολυτάρχου Μαρίνας, που αφορά ευγενική προσφορά σε είδη για τις άπορες κρατούμενες και τα φιλοξενούμενα παιδιά καθώς και στην πραγματοποίηση ψυχαγωγικής εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση και αρωγή σας στην κάλυψη βασικών αναγκών των άπορων έγκλειστων και των φιλοξενούμενων παιδιών.

Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης

 

 

e8nosimoΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΑΣ
Τ.Δ/νση: Ελεώνας Θήβας Τ.Κ: 32200
Δ/vση Web:http://www.kkgeth.blogspot.com
e- mail: kkgeth@gmail.com
Πληροφ.: Μ. Πολυτάρχου

Τηλ.: 22620- 73029
FAX : 22620-71494

Ελεώνας: 28-01-2015
Αριθ. Πρωτ: 16

ΠΡΟΣ
Φιλανθρωπικό Σωματείο
“Ο ΠΛΗΣΙΟΝ”

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή

Στο Κατάστημά μας στις 30-12-2014, πραγματοποιήθηκε ψυχαγωγική εκδήλωση για τα φιλοξενούμενα παιδιά του Καταστήματός μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ξανά στον χώρο διαβίωσης των φιλοξενούμενων σε εμάς παιδιών και των μητέρων τους, την οποία παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον και με πολύ χαρά και ενθουσιασμό.

Επίσης η Κοινωνική Υπηρεσία του Καταστήματος παρέλαβε τα εξής είδη: 42 μωρομάντιλα, 8 χαρτομάντιλα,12 μπιμπερό, 6 σαμπουάν-αφρόλουτρα, 17 baby hydra milk frezyderm, 17 baby shampoo frezyderm, 22 πούδρες, 6 συσκευασίες 2τεμ. μπωλ φαγητού, 6 συσκευασίες 3 θηλών σιλικόνης,6 βουρτσάκια για μπιμπερό, 18 συσκευασίες 2 πιπίλων, 18 κύπελλα,2 αποστειρωτές, 6 συσκευασίες 3 τεμ. μπιμπερό,18 συσκευασίες 2 θηλών σιλικόνης ,2 θερμαντήρες, 6 συσκευασίες 4 τεμ. κουτάλια,61 πακέτα πάνες, 3 βραστήρες, 20 παιδικά σαμπουάν, παιδικά ρούχα και παπούτσια, παιχνίδια, παιδικά βιβλία, παραμύθια, 1 κούνια, παιδικά καρότσια, σεντόνια, παπλώματα, γυναικεία ρούχα, και γυαλιά ηλίου.

Μας τιμά ιδιαίτερα και μας συγκινεί που για δεύτερη φορά επιλέξατε τον φορέα μας προκειμένου να προσφέρετε όμορφες στιγμές στα παιδιά που φιλοξενούμε τα οποία στερούνται τέτοιων δυνατοτήτων λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι μητέρες τους.

Μας έχει συγκινήσει η ευγενική και συλλογική δράση σας, σε ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, όπου κάθε πρόσωπο προσπαθεί να καλύψει τις ατομικές του ανάγκες και να περισώσει «τα κεκτημένα». Εσείς, με ανθρωπιστικά ιδεώδη, επικοινωνείτε, συνεργάζεστε, δραστηριοποιήστε και προσφέρετε ανεκτίμητη βοήθεια σε συνανθρώπους που βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο και σε παιδιά που δεν μπορούν να έχουν την οικογένεια όπως θα την ονειρευόταν!

Με αφορμή τέτοιου είδους πρωτοβουλίες λαμβάνουμε το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι με πλούτο συναισθημάτων και κοινωνική ευαισθησία που προσφέρουν πολυεπίπεδα σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Προσφέρετε θετική ματιά σε συνανθρώπους που η ζωή τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, κι ο κόσμος πραγματικά αλλάζει όταν αλλάζει και η ματιά μας.

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες εκ μέρους της υπηρεσίας μας καθώς και να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα ενθουσιασμού και συμπαράστασης που νιώθουν οι έγκλειστες γυναίκες και τα παιδιά τους από τη δράση σας.

 

H Κοινωνική Λειτουργός

Μαρίνα Πολυτάρχου

 

Comments are closed.