Δράσεις Πλησίον Street Work

Ρατσιστικό αμόκ. Ξεπέρασαν τα 500 τα περιστατικά ρατσιστικής βίας.

Οι εκατοντάδες επιθέσεις σε αλλοδαπούς προβληματίζουν την κυβέρνηση που αναζητά μέτρα αντιμετώπισης σύμφωνα με  ΤΟ ΒΗΜΑ . Οι ακροδεξιές συμμορίες σπέρνουν τον τρόμο σε ανυποψίαστους μετανάστες, ενώ το ρατσιστικό αμόκ εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα: Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Βόνιτσα, Κέρκυρα, Χαλκίδα κ.α.

Παρά την αποκάλυψη αυτών των περιστατικών οι ρυθμοί εξιχνίασης είναι πάρα πολύ αργοί, καθώς, εκτός από τις περίπου δέκα υποθέσεις όπου είχαμε βαρείς τραυματισμούς και την πρόσφατη δολοφονία Ιρακινού, έχουν σημειωθεί, με βάση τις καταγγελίες οργανώσεων των μεταναστών, περίπου 500 περιστατικά όπου αλλοδαποί θύματα επιθέσεων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 

Έλληνας θεολόγος τελικά ο δολοφόνος της Πάρου.

Τελικά δεν ήταν αδίστακτος μετανάστης ο δολοφόνος του άτυχου ταξιτζή στη ληστεία της Πάρου . Παρόλο που αναφορές  και δημοσιεύσεις των ημερών το ζωγράφιζαν.  Η ευθύνη πάντως όσων καλλιεργούν αυτό το κλίμα εναντίον των φτωχών και των κατατρεγμένων είναι τεράστιες….

Απόφοιτος της θεολογικής σχολής Θες/κης το 2008 σύμφωνα με τις ειδήσεις. Ο συλληφθείς ήταν παιδί «εύπορης» και «χαμηλών τόνων» οικογένειας, όπως την περιγράφουν γείτονες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Μεγάλωσε από γονείς ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, καλού μορφωτικού επιπέδου, που δεν είχαν δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για κάποιο αρνητικό σχόλιο. Οι γείτονες  ανέφεραν ότι ο πατέρας του 29χρονου είναι συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος οδηγού ταξί καθώς ξαφνικά έχασαν τον άνθρωπό τους….

Πάντως κοιτώντας κανείς τον ιστοχώρο της Ελληνικής Αστυνομίας βλέπει κανείς ότι η δράση των ελλήνων κακοποιών δεν ειναι αμελητέα….
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές φορτηγώνΕξιχνιάσθηκαν ογδόντα μία (81) περιπτώσεις !!!!

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Εντύπωση επίσης προκαλεί η δημοσίευση  έρευνας  που λέει ότι  οι εγκληματίες πιστεύουν στον παράδεισο.  Όσο πιο θρήσκοι, τόσο πιο αιμοβόροι!

Καλούμε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη να δείχνει ΑΓΑΠΗ σε κάθε φτωχό και κατατρεγμένο…. Είναι υποχρέωση μας σαν Έλληνες να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια και να δείξουμε κάτι ανώτερο. Κάτι που μας να μας ξεπερνά και να μας οδηγεί…. Και έχουμε μια τέτοια παράδοση και κουλτούρα….

Comments are closed.