Δράσεις Πλησίον Street Work

Βράβευση εθελοντών και φορέων Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

plision6Σε μια ξεχωριστή βραδιά τιμήθηκαν από τον κ. Λουκά Τζανή δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και οικοδέσποινα της εκδήλωσης, κ. Σενικίδου Μαρία, φορείς που τη περίοδο αυτή συμμετείχαν σε δράσεις προσφοράς στη περιοχή. Μεταξύ αυτών και ο ΠΛΗΣΙΟΝ.
Η εκδήλωση πραγματοποιηθηκε από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας την Τετάρτη 19 Μαρτίου  στην αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο του Δημαρχείου Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου & Καραϊσκάκη 3ος όροφ.).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των Σεβασμιοτάτων Μητροπολιτών Πειραιά και Νικαίας, αιδεσιμολογιότατος πατέρας Νικόλαος και ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Μαρίνος, η βουλευτής του Σύριζα κα. Βαμβακά Τζένη, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο της πόλης Λουκά Τζανή και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και οικοδέσποινα της εκδήλωσης, κα. Σενικίδου Μαρία, κοινό, χορηγοί, εθελοντές και πλήθος κοινού.
Ενδεικτικά αναφέρουμε φορείς που παρευρέθησαν με εκπροσώπους τους.
Γιατροί του κόσμου, φαρμακοποιοί του κόσμου, Σκλαβενίτης ΑΕΕ, Μπορούμε, Γραμμή Ζωής -SILVERALERT, ΟΛΠ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, PIETRISCATERING ( χορηγός της εκδήλωσης ) OLYMPINGCATERING, EVEREST, εθελοντές γιατροί, διαγνωστικό ΑΛΚΜΑΙΩΝ, εθελοντές της Παιγνιοθήκης, εθελοντές αιμοδότες, εθελοντές των ΚΑΠΗ, κ.α.

plision3

Comments are closed.