Δράσεις Πλησίον Street Work

Προσφορά φαγητού από την ΑΒ Βασιλόπουλος.

ab (Small)Λάβαμε ένα email από την ΑΒ Βασιλόπουλος ότι μέχρι την επόμενη Τρίτη 8/3, θα μας παραδίδονται καθημερινά (14.00-15.00) 1000 μερίδες  μαγειρεμένου φαγητού, 1000 φρούτα (μήλα  ή μπανάνες) και 1000 μπουκαλάκια νερό 500ml στην πύλη Ε1 στον Πειραιά. Επιπρόσθετα, για σήμερα την Παρασκευή, την Δευτέρα και την Τρίτη θα λάβετε 500 σάντουιτς (τυρί ντομάτα ή μαρούλι) ανά ημέρα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος έφερε χθες για πρώτη μέρα τις πρώτες 1000 μερίδες φαγητού. Για σήμερα το φαγητό θα είναι μπιφτέκι μοσχαρίσιο με ρύζι.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ και παρακαλούμε και άλλες αλυσίδες supermarket, καθώς και ξενοδοχεία, εστιατόρια, ενορίες, ιδρύματα, οργανισμοί  να συνδράμουν στις τεράστιες ανάγκες του λιμανιού.
Για την παράδοση του φαγητού έρχεστε στην Ε1, πηγαίνετε από την πίσω πλευρά του χώρου στην ομάδα υποστήριξης και ζητάτε την Νέχια ή την Φωτεινή από την ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Επισης η ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, (Ομάδα Επικοινωνίας) με μήνυμα της που έστειλε στις 9:35 μ.μ ( 2/3/2016) ανακοινώνει ότι: Όπως έχουμε ζητήσει και στο παρελθόν, ΜΗ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ & ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί (ζημιές στα οχήματα, ποδοπάτημα παιδιών, άσχημες εικόνες των ανθρώπων, που πάνω στην αγωνία τους να πάρουν στριμώχνονται & ταλαιπωρούνται).

Υ.Γ. Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μην κωφεύει στις εκκλήσεις μας και προσφέρει καθημερινά 1000 μερίδες φαγητού. Μαζί με τις μερίδες παραδίδονται επίσης 1000 φρούτα και 1000 νερά. καθημερινά. ( 22/3/2016)

mail@plision.gr

Comments are closed.