Δράσεις Πλησίον Street Work

Ο στρατός έδωσε φαγητό στην Ε1 και στο Πέτρινο και ο ΠΛΗΣΙΟΝ στην Ε2. Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.

Και ξαφνικά το μεσημέρι μαθαίνουμε ότι πρέπει να μαγειρέψουμε για το βράδυ γιατί λείπουν 1500 μερίδες. Ο συντονισμός της σίτισης στον Πειραιά έχει και τα απρόοπτα του, όταν πρέπει να καλύψεις ξαφνικά μεγάλα κενά.
Ο στρατός τελικά έδωσε φαγητό στην Ε1 και στο Πέτρινο και ο ΠΛΗΣΙΟΝ στην Ε2.
Το μεσημέρι το φαγητό πρόσφερε ο στρατός στην Ε1 και Ε2 και η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Πέτρινο.

Τέλος καλό όλα καλά. Ευγνωμοσύνη για την κατασκευή και δωρεά 4 υπέροχων πολύτιμων εμπνευσμένων κατασκευών για μαγείρεμα και μεταφορά τεράστιων μαρμίτων φαγητού και offroad , προσφορά συγγενών εθελοντή μας από επαρχία. Ηρθε από επαρχία είδε τις ανάγκες μας και μαζί με τον πατέρα του έφτιαξαν τις βαρέως τύπου τροχήλατες κατασκευές και δεν δέχτηκε να πάρει χρήματα. Δύο βδομάδες, πολλές ώρες δουλειές χωρίς αμοιβή και με πληρωμένα όλα τα υλικά από τους ίδιους. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας.

Στις 7 μ.μ ήμασταν στον Πειραιά με το φορτηγάκι μας μαζί με αρκετούς  εθελοντές μας, που εκτάκτως ειδοποίηθηκαν και ήρθαν να βοηθήσουν στη διανομή.

Ευγνωμοσύνη για τους εθελοντές μας που ξαφνικά σε πέντε περίπου ώρες μαγείρεψαν 1600 μερίδες φαγητού μέσα σε τρεις τεράστιες μαρμίτες και μια μικρότερη. Το κριθαράκι με το μοσχαρίσιο κιμά απλά εξαφανίστηκε. Εκατοντάδες κιλά φαγητού φαγώθηκαν για μια ακόμη φορά.
Ευγνωμοσύνη για τους εθελοντές μας που ανταποκρίθηκαν στο έκτακτο κάλεσμα και ήρθαν στο λιμάνι του Πειραιά.
Μας βοήθησαν στο μοίρασμα οι νεαροί εθελοντές από την KUNE AID ( stand together στη γλώσσα Εσπεράντο όπως μας είπαν)
Στο τέλος παίξαμε όλοι μαζί μπάσκετ και το ευχαριστηθήκαμε. Μια ακόμη μέρα έφθασε στο τέλος της.

Comments are closed.