Δράσεις Πλησίον Street Work

Sleep Out 2012

Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι

Η ΚΛΙΜΑΚΑ συνεχίζοντας την μακρόχρονη προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος των αστέγων, διοργανώνει, την Παρασκευή 30  Μαρτίου 2012, για  συνεχή  χρονιά, από τις 06:00 μ.μ  έως 08:00 π.μ (Σαββάτου 31 Μαρτίου) στην Πλατεία Κλαυθμώνοςβραδιά «Sleep Out» καλώντας τους πολίτες να βιώσουν μια νύχτα ύπνου στο δρόμο.

Πρόκειται για  εκδήλωση συμβολικής συμπαράστασης στους αστέγους με στόχο την αφύπνιση και την κινητοποίηση της πολιτείας και των πολιτών για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αστέγων ως ένα ιδιαίτερο κοινωνικό πρόβλημα που απαιτεί πολιτικούς σχεδιασμούς και οργανωμένη δράση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις όπως ενημέρωση για το πρόβλημα των αστέγων και τις υπηρεσίες του Προγράμματος Στήριξης Αστέγων, προβολή σχετικών ταινιών – video κ.λ.π καθώς και καλλιτεχνικά δρώμενα όπως, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις  φωτογραφίας κ.λ.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος των αστέγων αναμφίβολα δεν είναι υπόθεση μιας νύχτας…

Ας σταθούμε συνειδητά ενεργοί, αποκλείοντας τη στείρα φιλανθρωπία,  σε προσπάθειες που στηρίζουν έμπρακτα το δικαίωμα στην αξιοπρεπή στέγαση και διαβίωση.
Γιατί η διασφάλιση των ανθρώπινων και κοινωνικών δικαιωμάτων όσων ζουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού είναι υπόθεση όλων μας.

 

Δελτίο Τύπου

sleep out 2012
Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012
από τις 06:00 μ.μ.
ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
ας είμαστε όλοι εκεί

 

Άντα Αλαμάνου

Μ.Κ.Ο  «ΚΛΙΜΑΚΑ»
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΗΓΙΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

τηλ.: 210 341716ο-3, 210 3417165, κιν.: 6972257906
e-mail:alamanou@klimaka.org.gr
website: www.klimaka.org.gr

www.astegoi-klimaka.blogspot.com

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ  1018 

 Ο ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ .


Comments are closed.