Δράσεις Πλησίον Street Work

Ευχαριστήρια επιστολή

e8nosimo

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΑΣ
Τ.Δ/νση: Ελεώνας Θήβας Τ.Κ: 32200
Δ/vση Web:http://www.kkgeth.blogspot.com
e- mail: kkgeth@gmail.com
Πληροφ.: Μ. Πολυτάρχου

Τηλ.: 22620- 73029

FAX : 22620-71494

Ελεώνας: 05-06-2014
Αριθ. Πρωτ: 160

ΠΡΟΣ
Φιλανθρωπικό Σωματείο
“Ο ΠΛΗΣΙΟΝ”

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή

Επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την ευγενική προσφορά σας σε είδη για τις άπορες κρατούμενες και τα φιλοξενούμενα παιδιά του Καταστήματος μας καθώς και για την πρωτοβουλία, την δραστηριοποίησή σας και την πραγματοποίηση στο Κατάστημα ψυχαγωγικής εκδήλωσης για τα φιλοξενούμενα παιδιά του Καταστήματός μας.

Η Κοινωνική Υπηρεσία παρέλαβε 16 παιδικά σαμπουάν, 29 παιδικά αφρόλουτρα, 17 μωρομάντηλα, 5 πιπίλες, 10 μπιμπερό, 2 παιδικά κουταλάκια, 2 βραστήρες, 8 θηλές μπιμπερού, 2 σαμπουάν, 4 αφρόλουτρα, 4 θερμούς, 15 παιδικές πάνες, 6 παιδικές κουβέρτες, 30 λίτρα υγρό απορρυπαντικό, 1 κουτί σκόνη απορρυπαντικό, 4 καλσόν, 2 κούτες παιδικά βιβλία, 4 σακούλες παιχνίδια και 2 καρότσια.

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες εκ μέρους της υπηρεσίας μας για την πολυεπίπεδη προσφορά σας. Επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα χαράς από την συμπαράσταση που ένιωσαν οι κρατούμενες και τα παιδιά τους από τη ευγενική σας αυτή κίνηση. Οι ώρες διασκέδασης και ποιοτικής ψυχαγωγίας προσφέρουν «απόδραση» και ελευθερία, ασυλλόγιστα μεγάλης αξίας για τις έγκλειστες γυναίκες.

Με τη δράση σας αποδεικνύετε ότι υπάρχουν άνθρωποι με ευγενικά συναισθήματα, κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιστική αλληλεγγύη που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσουν θετική δράση για συνανθρώπους που πάσχουν και βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο.

Μας έχει συγκινήσει η ευγενική και συλλογική δράση σας, σε ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, όπου κάθε πρόσωπο προσπαθεί να καλύψει τις ατομικές του ανάγκες και να περισώσει «τα κεκτημένα».

Λαμβάνουμε το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι με πλούτο συναισθημάτων που προσφέρουν πολυεπίπεδα σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και παιδιά που δεν μπορούν να έχουν την οικογένεια όπως την ονειρεύονται. Προσφέρετε θετική ματιά σε ανθρώπους που η ζωή τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα κι ο κόσμος πραγματικά αλλάζει όταν αλλάζει και η ματιά.

 

H Κοινωνική Λειτουργός

Μαρίνα Πολυτάρχου

 

Comments are closed.