Δράσεις Πλησίον Street Work

Έκκληση για τη συγκέντρωση υλικού πρώτης ανάγκης.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση υλικού Πρώτης Ανάγκης, το οποίο θα αποσταλεί στα νησιά της Σάμου, της Χίου και της Λέσβου, προκειμένου να καλυφθούν οι ολοένα αυξανόμενες ανθρωπιστικές ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, τη στιγμή που δεκάδες οικογένειες, ανήλικα παιδιά και ταλαιπωρημένοι άνθρωποι καταφθάνουν καθημερινά στην περιοχή, έχοντας εγκαταλείψει τις εστίες τους για λόγους επιβίωσης.

Επίσης, απευθύνει έκκληση σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς για τη διάθεση ελαιόλαδου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών σίτισης.

Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν ορισμένα από τα παρακάτω είδη στην Κεντρική Αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Δ/νση: Αστρους 111-113 Κολωνός, Τηλ. 693 77 90 171, 698 28 60 301, 210 51 47 300, Εmail: k.apothiki@redcross.gr, πρόσωπο επαφής: Νάταλι Καμπουροπούλου), από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9.00 – 14.00.

Είδη Πρώτης Ανάγκης:
– Αντρικός, γυναικείος και παιδικός ρουχισμός (καινούριος ή σε πολύ καλή κατάσταση) καθώς και υποδήματα, εσώρουχα, τζάκετ, σαγιονάρες κλπ.
– Είδη προσωπικής υγιεινής (όπως σαπούνι, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σερβιέτες, πετσέτες, χαρτί υγείας κλπ.)
– Είδη για μωρά (όπως γάλα και κρέμες σε σκόνη, πάνες, μωρομάντηλα, μπουκάλια διατήρησης βρεφικού γάλακτος κλπ.)
– Υπνόσακοι, παγούρια για νερό κ.ά.

http://www.redcross.gr/default.asp?pid=40&la=1&artId=8

Comments are closed.