Δράσεις Πλησίον Street Work

Εκ μέρους του κυρίου Δημήτρη σας ευχαριστούμε όλους.

κατάλογοςΕυχαριστούμε την κυρία Μαρία Στρατηγάκη Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας. Σε ελάχιστη ώρα μας τηλεφώνησε η ίδια και μας έφερε σε επαφή με την νέα πρόεδρο του ΚΥΑΔΑ ( Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ) κυρία Ελένη Κατσούλη.

Ευχαριστούμε την κυρία Ελένη Κατσούλη για την υλοποίηση της υπόσχεσης ότι θα ασχοληθεί και ότι θα παρέμβει άμεσα. Η κυρία Κατσούλη ενημερώθηκε από εμάς πριν καλά καλά αναλάβει την προεδρία του ΚΥΑΔΑ και η παρέμβαση της ήταν άμεση. Ασχολήθηκε προσωπικά με το ζήτημα και μας τηλεφώνησε για να μας ενημερώσει για την εξέλιξη.

Ευχαριστούμε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων που χειρίστηκε την υπόθεση.

Ευχαριστούμε τον Γενικό Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής π. Βασίλειο Χαβάτζα γιατί έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση και προσπάθησε πραγματικά για εξεύρεση λύσης.

Η κοινωνική λειτουργός του Φιλόπτωχου που μιλήσαμε μας έδωσε κατευθύνσεις για την χρονοβόρα είναι αλήθεια γραφειοκρατική διαδικασία που μας δημιούργησε ενόχληση και λίγο …θυμό ειδικά σε περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση παρέμβαση κάτι που παραδέχτηκε η πολύ καλά ενημερωμένη συνεργάτης του Φιλόπτωχου. Πραγματικά θα προτιμούσαμε η πολιτεία να είχε πιο απλές και πρακτικές διαδικασίες. Κάποια στιγμή θα βρούμε χρόνο να καθαρογράψουμε τηλέφωνα διευθύνσεις και υπηρεσίες για τις επόμενες φορές που θα χρειαστεί.

Ευχαριστούμε την κοινωνική λειτουργό κ. Δαναλάτου του Δήμου Αθηναίων  για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε.

Ευχαριστούμε τον κ. Χ. ( νομικό) για την συμμετοχή του στη διαδικασία εξεύρεση λύσης καθώς τον π. Χρύσανθο για τον ίδιο λόγο.

ο κύριος Δημήτρης καθαρός και ευχαριστημένος μετά το μπάνιο στην PRAXIS

ο κύριος Δημήτρης καθαρός και ευχαριστημένος μετά το μπάνιο στην PRAXIS

Ευχαριστούμε τον ειδικό συνεργάτη μας κ. Δ. που επικοινώνησε με την νομική υπηρεσία του Δήμου.

Ευχαριστούμε τον Κίμωνα για τις δημοσιεύσεις του στο μπλοκ του και στις ιστοσελίδες που αρθογραφεί για το έμπρακτο ενδιαφέρον του καθώς και για την συμμετοχή του στις δράσεις μας.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που υπηρέτησαν τον κ. Δημήτρη όλη αυτή τη περίοδο και που προσπάθησαν την τελευταία βδομάδα αντιμετωπίζοντας δυσκολίες από γείτονες που δικαίως αγανακτούσαν από την άθλια κατάσταση του κ. Δημήτρη.

Ευχαριστούμε όσους εθελοντές και φίλους μας γνωστούς και αγνώστους διαδικτυακούς και όχι μόνο για όποιες προσπάθειες κατέβαλαν για να βρεθεί λύση και μίλησαν, τηλεφώνησαν, δημοσίευσαν, έστειλαν emails.

Ευχαριστούμε την νοσηλεύτρια κ. Ράνια για τις πληροφορίες που μας έδωσε και την σύνδεση με την κοινωνική υπηρεσία του Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να αντλήσουμε πληροφορίες και το ιστορικό του κ. Δημήτρη.

Ευχαριστούμε την κυρία Γιαλελή Κατερίνα από την κοινωνική υπηρεσία του Ερυθρού Σταυρού για τις πληροφορίες που μας έδωσε και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τον αδελφό και την κόρη του κ. Δημήτρη. Η επαφή έγινε με την οικογένεια του από συνεργάτη μας και η επιδίωξη μας είναι να αποκατασταθούν οι σχέσεις και ένας παππούς να δει για πρώτη φορά τα εγγόνια του…

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που πήραν δεκάδες τηλεφωνήματα μέχρι τον … ΟΓΑ ΛΑΜΙΑΣ !!! για να βρουν άκρη στο πρόβλημα…

Ευχαριστούμε τον κ .Τέλη για τiς δύο φορές που πρόσφερε φαγητό για τον κ. Δημήτρη.

Ευχαριστούμε τον κ. Θανάση, τη χαμογελαστή και πρόθυμη κ. Δανάη και τα άλλα παιδιά της PRAKSIS που με ζεστασιά και αποφασιστικότητα βοήθησαν στο μπάνιο του κ. Δημήτρη.

Ευχαριστούμε όσους ευχήθηκαν και προσευχήθηκαν από την καρδιά τους για να βρεθεί λύση και έζησαν την αγωνία μας όλο αυτό το διάστημα.

 

Πέρα από τον προφανή λόγο που γράφεται το ευχαριστήριο αυτό σημείωμα, θέλουμε να αναδείξουμε ότι υπάρχει ανθρωπιά και έμπρακτη αλληλεγγύη σε πάρα πολλούς συμπολίτες μας κάτι που πραγματικά μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις δράσεις μας…

Και εδώ είναι τα σχετικά δημοσιεύματα.

https://www.plision.gr/2014/10/anazitite-stegi-gia-ton-k-dimitri/
https://www.plision.gr/2014/10/to-mpanio-tou-k-dimitri/
https://www.plision.gr/2014/10/adespotos-anthropos/
https://www.plision.gr/2014/10/o-k-dimitris-metaferthike-me-paremvasi-apo-ton-kiada/

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

1 comment for “Εκ μέρους του κυρίου Δημήτρη σας ευχαριστούμε όλους.