Δράσεις Πλησίον Street Work

Ο Γιάννης Χαρούλης τραγουδάει στο σκοτάδι!

26 & 27 Φεβρουάριου

Τα Σπουδαία Events με πίστη στο όραμα τους για έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης μας προσκαλούν σε μία ακόμη συναυλία στο σκοτάδι. Την σκυτάλη παίρνει  ο δημοφιλής τραγουδοποιός Γιάννης Χαρούλης, προκειμένου να υποστηρίξει το έργο της ΑΜΚΕ Πλησίον.

Τα Σπουδαία Events είναι μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις για να εξυπηρετήσουν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών. Ακολουθήστε τους ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις επόμενες δράσεις τους!

Μετά την sold out εμφάνιση στο σκοτάδι με τους Λόγος Τιμής, ο Γιάννης Χαρούλης  καλεί φίλους και ακροατές να «χίλια καλώς εσμίξουμε» στην συσκοτισμένη αμφιθεατρική σκηνή του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για 2 μοναδικές παραστάσεις, την Δευτέρα  26 και την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, και να τραγουδήσουμε δυνατά.

Τα έσοδα της συναυλίας θα υποστηρίξουν το έργο της ΑΜΚΕ Πλησίον.

Λίγα λόγια για την ΑΜΚΕ Πλησίον:

Η βασική δράση της ΑΜΚΕ Πλησίον είναι η αρωγή στους ανθρώπους του δρόμου κυρίως σε αυτούς που ζουν σαν ίσκιοι στο κέντρο των Αθηνών και μακριά από τα φώτα της πόλης. Κάτω από γέφυρες, μέσα σε στενά , εγκαταλελειμμένα κτίρια τρώγλες. Σε αυτούς  που συχνά πυκνά διώχνονται από τα στέκια από διάφορους που εστιάζουν την τάξη και την καθαριότητα. Που γυρνούν στο «σπιτικό τους» και ξαφνικά βλέπουν τα πάντα να στάζουν από νερό καθώς πέρασε κάποια υπηρεσία και έπλυνε τους δρόμους και τη φτωχική τους πραμάτεια.

Παράλληλα έχει αναπτυχθεί συστηματική δράση στις φυλακές και στην υποστήριξη της κοινωνικής υπηρεσίας σε ανάγκες των άπορων κρατουμένων και των οικογενειών τους που μένουν πίσω.

Έχουνε επισκεφθεί αρκετά σωφρονιστικά ιδρύματα ενώ υπάρχει συστηματική συνεργασία και στήριξη σε οικογένειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά και σε μητέρες με μωρά στο σωφρονιστικό κατάστημα Ελαιώνα Θηβών.

Με μια ματιά:

Συναυλία στο Σκοτάδι με τον Γιάννη Χαρούλη

Ημερομηνίες: Δευτέρα 26 & Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή Εισιτηρίων: Προπώληση:15€ | ΑμεΑ / Άνεργοι / Φοιτητές / Μαθητές: 12€

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events

Press & Info:  info@spoudaia.gr

Εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/mcf-synavlia-sto-skotadi-me-ton-gianni-xarouli/

Comments are closed.