Δράσεις Πλησίον Street Work

Ευχαριστούμε την ARIA Fine Catering και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

aria-Screenshot 2014-10-26 03.43.29Ενα κοπιαστικό με ταχείς ρυθμούς απογευματινό είχαν εθελοντές του ΠΛΗΣΙΟΝ χθες το απόγευμα.  Ευχαριστούμε την ARIA Fine Catering ( http://www.aria.gr/ ) τον κ. Παναγιώτη Γιαννακό, Managing Director της εταιρείας, τον κ. Παναγιώτη Σουλιώτη που γνωρίσαμε προσωπικά και μας διέθεσε το περισσευούμενο φαγητό από εκδήλωση στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Η σύνδεση έγινε για μια ακόμη φορά από το ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Το φαγητό μοιράστηκε επιτόπου στο κέντρο της Αθήνας στον κοινωνικό ξενώνα αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε σοκάκια του κέντρου της πόλης ενώ μεγάλη ποσότητα διατέθηκε σε συσσίτιο της αρχιεπισκοπής στο κέντρο της πόλης. Ευγενέστατες ηλικιωμένες κυρίες της εκκλησίας, μας κέρασαν ενα ζαχαρωτό που έφτιαχναν επιτόπου, καθώς αδειάζαμε τα φαγητά στα ταψιά του κ. Γιώργου.

Ενώ ήμασταν στο δρόμους για διανομή,  το «ΤΑΠΕΡΑΚΙ»  μας τηλεφώνησε και περάσαμε και από εκεί γύρω στις 8 μ.μ. για να πάρουμε το περισσευούμενο φαγητό που μοιράστηκε και αυτό στο κέντρο της πόλης, σε άλλους συμπολίτες μας που το είχαν ανάγκη.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΌ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

Comments are closed.