Δράσεις Πλησίον Street Work

Συνάντηση με το πρόεδρο του ιδρύματος αστέγων.

Αθήνα 10 Δεκ. 2009 ώρα 14.30 μ.μ. http://img.pathfinder.gr/Media/i/3/3996/937.jpg

Συνάντηση με το πρόεδρο του ιδρύματος αστέγων του Δήμου Αθηναίων είχαμε τη Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 2.30 περίπου το μεσημέρι.
Ο κύριος Σκιαδάς αντιδήμαρχος μας υποδέχτηκε στο γραφείο του στη οδό Σοφοκλέους παρόλο που τον επισκεφτήκαμε ξαφνικά.  Μαζί στη συνάντηση ήταν και ο κ. Μελέτιος Μελετιάδης  πρόεδρος της φιλανθρωπικής μη κυβερνητικής οργάνωσης “Χέρια Βοήθειας”  http://www.helpinghands.gr/ που δραστηριοποιείται έντονα στη περιοχή μεταξύ των μεταναστών.

Ο κ. Σκιαδάς μας ενημέρωσε για το έργο του Δήμου στη περιοχή τις νέες συνεργασίες με εκατοντάδες εθελοντές και συζητήσαμε για τις προοπτικές και τους κινδύνους της αθρόας προσέλευσης μεταναστών στη πόλη μας… Ζητώντας τη συνεργασία όλων των φορέων και όλων των χριστιανικών εκκλησιών της πόλης ο πρόεδρος μας επισήμανε τη μεγάλη ανάγκη των ανθρώπων αυτών για ολοκληρωμένη υποστήριξη και την άμεση τους ένταξη τους σε κοινότητες .

Θυμηθήκαμε τη πρώτη μας συνάντηση πριν χρόνια ένα βράδυ στα χιόνια στη διανομή φαγητού και ρούχων στους σκληρά δοκιμαζόμενους άστεγους εκείνο το βράδυ και συζητήσαμε για τη περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον.

Μας εξέφρασε τη απογοήτευση του από εκείνους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και δεν το κάνουν και από τη άλλη μεριά το ενθουσιασμό του για τους πολλούς νέους εθελοντές που δραστηριοποιούνται στις πρωτοβουλίες αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.