Δράσεις Πλησίον Street Work

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΝΕΑ ΖΩΗ»

Το Σωματείο Υποστήριξης και Αποκατάστασης Εκδιδόμενων Ατόμων «Νέα Ζωή» που σχετίζεται με τις ευαγγελικές εκκλησίες παρέχει βοήθεια και πληροφορίες εδώ και 11 χρόνια σε ιερόδουλες και τραβεστί.

Η εικοσαμελής ομάδα τους είναι πολυεθνική, καθώς οι περισσότερες ιερόδουλες προέρχονται από Νιγηρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Ρωσία. Καβάλας, Σωκράτους, πλατεία Θεάτρου, Βαρβάκειος αγορά είναι οι δρόμοι που επισκέπτονται Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, πρωί απόγευμα και νύχτα από 11 έως τρεις το πρωί. Οπως μας εξηγεί η πρόεδρος του σωματείου Εμμα Σάνσμπη, μοιράζουν προφυλακτικά και έντυπα σε έξι γλώσσες τούς μιλούν για τα νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πώς μπορούν να γλιτώσουν από τα κυκλώματα των σωματεμπόρων. Οι περισσότερες ιερόδουλες πλέον στους δρόμους είναι αλλοδαπές. Οι Ελληνίδες, που είναι και χρήστριες ουσιών, όλο και λιγοστεύουν στο δρόμο.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=141095

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.